Home
Wat     Wie     Voor Wie     Met Wie     Eerste Contact      Contact
   

 

 

Wat doet Janssen Projectmanagement ?

Janssen Projectmanagement is in staat haar opdrachtgevers op diverse gebieden te begeleiden of concreet werk uit handen te nemen. Hierbij staan efficiency, openheid, integriteit en creativiteit centraal. Deze vier begrippen leiden vaak tot hele verrassende en kostenbesparende oplossingen van voorliggende vraagstukken.

Beleid:
Janssen Projectmanagement kan u adviseren bij uw strategieontwikkeling. Hierbij kan marktonderzoek worden uitgevoerd, organisatorische veranderingen worden ingezet en begeleid en kan de markt opnieuw worden verkend via een actieve business development. De resultaten kunnen worden vastgelegd in een businessplan, een uitgeefplan of een projectplan.

Conceptuele Ontwikkeling:
Weet u welke markt en voor welke doelgroep, maar nog niet met welk product dan kan Janssen Projectmanagement de conceptuele ontwikkeling voor u ter hand nemen.

Beheer:
Weet u reeds wat u wilt maken met wie en op welke wijze dan kan Janssen Projectmanagement het projectmanagement en het auteursmanagement voor u uitvoeren, waarbij tijd, geld en kwaliteit nauwgezet zullen worden bewaakt.

Specialisaties:
Janssen Projectmanagement is gespecialiseerd in het ontwikkelen en begeleiden van de volgende producten: (methode)websites, elektronische nieuwsbrieven, (educatieve) uitgaven, tijdschriften en cursussen.

West-IJsselkade 5
3421 AZ Oudewater
Nederland

+31-(0)6-51490059

info@janssenproject
management.nl